Sessies

Op dit moment moet het lukken om een eerste sessie binnen twee weken te plannen. 

Ik vind het belangrijk om geruime tijd te nemen voor een kennismakingsgesprek, zo’n 75 a 90 minuten. Verdere sessies duren gemiddeld 60 minuten. Is er meer tijd nodig, geef dat gerust aan. De kosten bedragen 80 euro (inclusief 21% BTW) voor het kennismakingsgesprek. Daarna reken ik 80 euro per 60 minuten. 

Twijfel je over het plannen van een afspraak? Even bellen kan altijd!

Om een concreet beeld te krijgen van wat er op dit moment in jouw leven speelt en waar jij last van hebt, vraag ik je het intakeformulier in te vullen en deze voorafgaand aan ons kennismakingsgesprek naar mij te sturen. Komen jullie samen? Vul dan ieder een eigen intakeformulier in.

Mocht je verhinderd zijn, dan dien je de afspraak binnen 24 uur te annuleren. Voor verdere informatie over het annuleren van afspraken, verwijs ik naar de algemene voorwaarden. Bekijk ook de privacyverklaring. 

Sessies vinden bij mij thuis plaats aan de Van oosten de Bruijnstraat te Haarlem. Je kunt de auto voor de deur parkeren. Stuur mij een bericht via het contactformulier om te informeren naar de mogelijkheden om elkaar telefonisch of via een videoverbinding te spreken.

Anne-Schrijvers-logo

© 2023